Reacties van klanten

Juni 2020

"Wij willen je bij deze nog heel hartelijk bedanken voor de correcte afhandeling van de nalatenschap van Jan.
Wij zijn dan ook zeer tevreden en wensen je nog veel succes toe in je carrière".

Groeten,
Joke en Wim  

 

Mei 2020

Karin S:

"Sandra heeft gezorgd voor een adequate afhandeling van een zeer moeilijke en ingewikkelde erfenis. Ze heeft mij zeer veel werk en zorg uit handen genomen. Prettig in de omgang, goede rapportage en overleg, snelle terugkoppeling op vragen."

 

Mei 2020
Heleen de Boer:

"Leny en Heleen kenden Sandra en haar bedrijf al van de periode dat zij hun testamenten wilden vastleggen, 2017 en 2018. Eind augustus 2019 overleed Heleen haar vader en daar komt dan direct in juridische zin heel wat bij kijken. Het inschakelen van Sandra, met haar bedrijf Dinkgreve advies, lag voor de hand. Ze is deskundig, prettig in het gesprek en denkt graag met je mee. Haar deskundige inbreng is daarbij verhelderend en nog belangrijker, ze is integer en geheel te vertrouwen. En dan niet, omdat ze alles perfect doet, maar juist omdat ze de kleine foutjes, die er altijd zijn, vakkundig ziet, herstelt en daar eerlijk en open over communiceert. Immers, geen mens is perfect, maar het is altijd de manier hoe je er mee omgaat wat het verschil maakt tussen de ene of de andere professional. Haar bedrijf Dinkgreve advies is deskundig, werkt nauwgezet en is altijd bereid om je iets extra’s uit te leggen, als de klant daar om vraagt. Nogmaals: heel veel dank en wij bevelen je bij iedereen aan.
Mede namens mijn moeder, zus en zwager, Heleen de Boer"

 

April 2020
Sabrina uit omgeving Amsterdam:

"Bijna een jaar na het overlijden van mijn vader kwam er een onverwachte schuldeiser op mijn pad. Op dat moment wist ik me echt geen raad meer. Ik kwam toen via via in contact met Sandra Kelder. Ons eerste telefoongesprek voelde meteen goed en is zij voor mij alles gaan uitzoeken. 

Sandra heeft mij echt geweldig geholpen in deze voor mij zeer lastige situatie. 

Als ik eerder over haar had geweten had ik haar meteen alles laten regelen na het overlijden van mijn vader, want echt er komt meer bij kijken dan men denkt. En dan vooral die aapjes die in ene uit mouwen blijken te komen.
Sandra dank je wel voor je hulp en luisterende oor."

 

December 2019
Claudia en Yolanda uit Noord Holland:

"Eind augustus contact gelegd met Sandra Kelder. Zij gaf aan de zaken omtrent het overlijden van onze moeder te kunnen regelen en naar verwachting eind november, begin december af te kunnen handelen. 1e week van december zijn alle zaken inderdaad afgehandeld. Zelfs na de reguliere werktijden beantwoordt Sandra de vragen per app of e-mail."

 

November 2019
2 zussen uit Heerhugowaard:

"Na het overlijden van onze moeder in okt 2018 moesten mijn zus en ik allerlei zaken afhandelen mbt de erfenis. Aangezien we op dat moment niet in staat waren om dit zelf te regelen hebben we aan de uitvaartbegeleider gevraagd hoe we dit het beste konden oppakken. Deze kwam met de naam Dinkgreve advies van Sandra Kelder.
We hebben contact opgenomen, en Sandra is bij ons thuis geweest voor een kennismakingsgesprek. Dit voelde heel goed, ze heeft duidelijk uitgelegd wat ze voor ons kon betekenen. Nadat we haar de opdracht hadden gegeven werd al heel snel duidelijk dat ook de erfenis van vader niet goed was afgehandeld, dit heeft ze ook tot de bodem uitgezocht. Ze ging meteen voortvarend aan de slag we zaten binnen no time bij de notaris aan tafel. We kijken tevreden terug op de afhandeling van de erfenis. Sandra heeft ons goed begeleid in het gehele proces, heeft veel geduld om alles goed en duidelijk uit te leggen en ging door net zolang tot we het snapte.
Wij zijn heel blij dat alles nu geregeld en afgerond is. Wij zullen Dinkgreve Advies aanraden bij Familie en vrienden. Sandra is professioneel en een prettig persoon die verstand van zaken  heeft.

Bedankt voor alles."

 

Juli 2019
Donald ter Punt uit Krommenie

“Mijn moeder overleed in november 2017 waar ik samen met mijn zus haar zaken heb geprobeerd af te handelen. Helaas lukte dat niet vanwege onze broer. Via advies kwamen wij in contact met Sandra Kelder, die de hele afhandeling van de erfenis en verkoop van mijn moeders huis op zich nam. Ik vind dat Sandra professioneel is, brede kennis en ervaring heeft en goed klantcontact onderhoudt. Ook heeft zij prima bemiddeld tussen ons en mijn broer. Dit gaf ons veel rust in een tijd van rouw, en dat was een fijn gevoel. Mijn zus overleed korte tijd later, en Sandra heeft ook hiervoor de erfenis geregeld en geassisteerd met de verkoop van mijn zus haar huis. Ook toen was het fijn om te worden ontzorgd.”

 

Juni 2019
Rene Vleut uit Lelystad:

"Ik vond als man alleen het ontzettend moeilijk na te denken over mijn levenseinde, en de manier waarop dit bij een notaris vastgelegd moest worden in een testament en een levenstestament.
Via via kwam ik in contact met Sandra Kelder Dinkgreve. In de contacten die daarop volgde zijn we stap voor stap aan het werk gegaan om mijn soms ook nog latente wensen te concretiseren. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een juridisch bindend Testament en Levenstestament bij de notaris, en een digitaal nalatenschap dossier bij haar. Ik dank hierbij Sandra voor alle hulp die ze mij hierbij geboden heeft. Haar kwaliteiten van goed te kunnen luisteren en verder te vragen, alsmede haar vermogen het een en ander in juridische zin te vertalen heb ik als een bijzondere steun in de rug ervaren. Zonder haar was ik hier niet allemaal uitgekomen".

 

Januari 2019
Familie Schuitema- Soolsma:

"Na het plotselinge overlijden van mijn (ex) partner en vader van onze twee kinderen, moest er heel wat geregeld worden. Sandra heeft naar  grote tevredenheid bijgesprongen daar waar ik het spoor even kwijt raakte.
Door haar achtergrond heeft Sandra veel kennis van hypotheken; hierdoor kon zij ons ook bijstaan in de afhandeling van de hypotheek van mijn ex. Er moest een oplossing gevonden worden en Sandra zette alle mogelijkheden duidelijk op een rij zodat mijn kinderen een goede beslissing hierin konden nemen.
Sandra is een warme persoonlijkheid waarmee je goed kan overleggen en samenwerken! Zij heeft alles tot de puntjes goed uitgezocht voor ons,
Heel veel dank voor alle steun en hulp aan onze familie."

 

Mei 2018
Angela te Purmerend:

"When my husband passed away in January 2018 my financial advisor sent me the link to Sandra’s website. It was a Godsend.

As an ex-pat, with no family in the Netherlands, where I have lived for more than 35 years I decided to arrange my affairs so that when my time came that everything was sorted from my burial to my estate. It is not a large complex estate but after a life of hard work I have my own home, simple but worthy of some attention.
Sandra was a breath of fresh air from the first moment I met her. With her guidance and advice I have peace of mind knowing that when I depart from Earth that she will take care of everything from selling my house to cancelling my ANWB membership. 

A few words to describe Sandra. 
She is a professional, emphatic, flexible, calm, not pushy, transparent, listens, and is integer, pure and trustworthy. She has a ‘hands on’ and ‘can do’ mentality. 

I now have peace of mind with the knowledge that I will not burden my family, residing in the UK, with matters that they have no understanding of when I depart. Sandra is officially appointed as my Register Executor and will execute my estate. I have every confidence that this will be done as I wished. 

I would highly recommend Ms Sandra Kelder-Dinkgreve as Register Executor."Oktober 2017
Een reactie van een broer en zus, die ik heb bijgestaan bij de afwikkeling van een legaat:

"Bedankt voor alle hulp die je ons geboden hebt afgelopen maanden.
Je hebt alles tot een goed einde gebracht en vandaar dit bloemetje.
Gustav & Laura"

 

Juni 2017
Een spontane reactie van twee erfgenamen:

"Bedankt tot zover...
Voor ons heb je veel werk uit handen genomen op een sympathieke manier en op een zeer nauwgezette en accurate manier van werken!
We hebben de samenwerking zeer gewaardeerd.
We hebben natuurlijk nog contact maar dit wilde we zeker alvast zeggen.
Vriendelijke groeten Erwin en Nanna"

 

April 2017
Bewindvoerder uit Midden Nederland:

"Als bewindvoerder ben ik erg goed bijgestaan door Mevrouw S. Kelder -Dinkgreve bij het afhandelen van een erfenis.
De vader van mij client was overleden. Mijn client was enig erfgenaam en vanuit die erfenis moest er een huis verkocht worden.
Zij is duidelijk, heeft kennis van zaken en gaat zeer vakkundig te werk.
Ze is ook goed bereikbaar. Als het echt nodig is, ook buiten kantoor uren.
Geeft goed overzicht van wat ze doet. Zelf kan je inloggen, zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkeling van de cases.
Erg prettig om mee samen te werken".

 

Februari 2017
Familie te Heerhgowaard

"Na het overlijden van onze moeder hebben we een goede keus gemaakt om Sandra te vragen of ze als register executeur voor ons de nalatenschap wilde regelen.
We hebben dit als zeer prettig en professioneel ervaren. De kennis en ervaring die Sandra heeft was voor ons zeer waardevol.
Sandra hield ons regelmatig op de hoogte over alles wat er geregeld moest worden of wat was gedaan. 
Haar vriendelijke en warme persoonlijkheid zorgde ervoor dat we met een positieve blik terug kunnen kijken op deze periode.
Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan.
Hartelijke groet van de familie Boskamp"

 

September 2016
Yvonne te Broek op Langedijk:

"Na het overlijden van mijn man en de voorafgaande intense zorg, was ik te moe om dingen af te handelen. Ik kwam terecht bij Sandra en had meteen het volste vertrouwen in haar.
Sandra kreeg mijn volmacht en heeft van een gigantische chaos orde geschept in mijn leven, Ik kon mijn aandacht daardoor aan mijn dochter en autistische zoon geven.
Nu gaan we mijn nalatenschap regelen, zodat het voor mijn dochter en zoon goed geregeld is. Dat is voor mij heel belangrijk."

 

Maart 2016
Mevrouw G omgeving Nijmegen

"Na het overlijden van mijn man werd ik geconfronteerd met veel zaken op financieel en administratief gebied waar ik mij voorheen nooit mee bezig hoefde te houden. Ik had behoefte aan een deskundig en betrouwbaar adviseur bij het afwikkelen van de nalatenschap en hulp bij het verkrijgen van inzicht in mijn nieuwe situatie.
Sandra heeft mij geholpen alles in kaart te brengen en heeft mij veel werk uit handen genomen. Zaken als verzekeringen, hypotheek, belasting en officiële documenten heeft zij op professionele wijze voor mij geregeld, altijd in goed overleg en in samenspraak met mij en mijn kinderen.
Het contact met Sandra was uitstekend, ik kon haar op ieder moment van de dag bellen, ook in het weekend.
Het geeft rust te weten dat veel nu goed  geregeld en afgehandeld is."

 

September 2015
S. Wagenaar te Harmelen

"Ik ben met Sandra in contact gekomen in haar functie als Register Executeur naar aanleiding van een nalatenschap met veel onzekere factoren. In ons kennismakingsgesprek heeft zij haar werkwijze duidelijk uiteengezet, waarbij zij goed luisterde naar mijn persoonlijke inbreng. De communicatie gedurende de afhandeling was duidelijk en volledig. Haar grote kennis van zaken heeft mij het vertrouwen gegeven dat de afwikkeling van de nalatenschap in goede handen was. Zij heeft deze zakelijk, voortvarend en respectvol, binnen budget afgehandeld".

 

Juni 2011
Financieel dienstverlener in Zuid-Nederland

"Er is in alle opzichten voldaan aan de door ons gestelde verwachting. Vanaf de start is er duidelijk geïnventariseerd naar de behoeften van de noodzakelijke processen voor ons kantoor. In begin is er telefonisch al veel besproken zodat in minimale tijd in een gesprek op kantoor de processen verder in kaart gebracht zijn.  Wij hebben de samenwerking met Sandra en Christel vanaf de start als zeer prettig ervaren.  Een en ander is het gevolg dat er verder afspraken gemaakt zijn voor toekomstige aanpassingen in de processen van ons bedrijf."

 

Juli 2010
Christel van Bommel (eigenaar van Project In Uitvoering)

 “Ik ken Sandra als collega bij De Hypotheekshop, waar zij een eigen kantoor had in Badhoevedorp. Een pittige dame, die altijd bereid is zich ergens in te verdiepen en kennis van zaken heeft. Wij zaten ooit samen in een werkgroep om een nieuw relatiebeheersysteem te toetsen en ook daar kwam haar betrokkenheid bij haar werk en de organisatie duidelijk naar voren. Nu we beiden een andere richting in de financiële dienstverlening zijn ingeslagen, hebben we onze krachten gebundeld en zijn we een samenwerking op het gebied van kwaliteitsbeheer en Wet Financieel Toezicht begonnen. Sandra stort zich ook hier vol overgave in en zoekt de zaken tot in de puntjes uit. Niet alleen voor zichzelf of voor onze samenwerking, maar juist voor haar klanten. Ze is zeer gedreven en weet absoluut waar ze over praat. Doordat we beiden onze specialiteiten hebben, vullen we elkaar goed aan. "Ik heb dan ook volledig vertrouwen in onze samenwerking.”

 

November 2009
Patrick Nelissen (Manager Franchise & Formule bij De Hypotheekshop Centrale Organisatie)

"Ik heb Sandra leren kennen als een gedreven en professioneel allround financieel adviseur. Zij is met name praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Op het gebied van kwaliteit en dienstverlening heeft zij binnen het kantorennetwerk van de Hypotheekshop Centrale Organisatie op het hoogste niveau gepresteerd."

 

November 2009
Simon Jones (Software Developer at ADM Europe):

"I have been dealing with Sandra for many years after sensational work and advise related to the purchase and administration of my house. As an expat in Amsterdam, Sandra's local knowledge was essential to my setting up and living in the Netherlands.
Due to this service, I have referred many friends and colleagues to Sandra, and each of these have been impressed with her knowledge and efficiency."

 


 


Dinkgreve Advies